Visassortiment

Gebakken vis
De gebakken vis van Vishandel Leliveld is altijd precies zoals u het hebben wil, heerlijk goudbruin met een krokant gebakken laagje en is niet te vet. Dit is het resultaat van jarenlange ervaring in de visbranche. De hele dag wordt de gebakken vis in de toonbank bijgevuld met de lekkerste stukjes kibbeling van echte kabeljauw, lekkerbekken, tilapiafilets, scharfilets en natuurlijk voor de kinderen heerlijke viskoekjes en visfrietjes.

Zes dagen in de week, negen uur op een dag staat ons vrolijke en gedreven team klaar om uw gebakken vis ter plaatse voor u op te bakken zodat u het warm mee naar huis kan nemen. Maar ook als u even geen tijd heeft om te wachten kunt u de vis natuurlijk ook koud meenemen om vervolgens thuis in een oogwenk op te warmen in de braadpan, oven of magnetron.

Verse vis
Voor de klant willen wij natuurlijk altijd de beste kwaliteit garanderen. Daarom kan bij Vishandel Leliveld de vis natuurlijk niet vers genoeg zijn. Door de goede contacten die wij onderhouden met onze leveranciers kunnen wij u elke dag de garantie geven dat de vis die wij verkopen spartelvers is. Onze toonbank wordt elke dag weer vernieuwd en bijgevuld met de allerbeste kwaliteit vis, waaruit u rustig kunt kiezen om thuis op uw eigen manier te bereiden voor een heerlijke maaltijd.

Ons team staat zes dagen in de week voor u klaar om u, zo nodig, te adviseren met de beste bereidingswijzen.

Gerookte vis
Het roken van vis is een delicate taak en is een ambacht. Je merkt het kwaliteitsverschil tussen goede gerookte vis en slechte gerookte vis meteen. Wij willen alleen de beste gerookte vis, dit omdat wij vinden dat goede gerookte vis een ware delicatesse is. De gerookte paling, zalm en makrelen die wij verkopen in onze winkel in winkelcentrum De Banne worden elke dag gerookt bij de beste rokerij van Volendam, dit om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen.
 
Openingstijden


Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten